الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل المكرونة النجرسكو

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عمرى معاك



عدد المساهمات : 4630
تاريخ التسجيل : 27/08/2012
الموقع : http://hibsgroup.halamuntada.com

مُساهمةموضوع: طريقة عمل المكرونة النجرسكو   الأربعاء سبتمبر 26, 2012 3:04 pm


طريقة عمل مكرونة نجرسكو ايطالي


المقادير


1 \2ك دجاج مخلى 1\2ك مكرونة اسباجتى بصلة متوسطة 1فلفلة مكبب كمية من الزيتون 2ك كبير بشاميل ملح وفلفل اسود

الطريقة


نفرم
البصل ثم نضعة فى مقلاية بها زيت ثم نشوحها حتى تتبل ثم نضع عليها الدجاج
والفلفل المكبب بعد تقطيعة قطع صغيرة ونضع الملح الفلفل ونتركهم حتى تمام

النضج ثم نسلق المكرونة ونصفيها وبعدين نجيب قارب ليبركس ونضع فية
المكرونة وعليها شوية زيت وملح وفلفل ونقلبهم كويس ثم نضع الخيط السابق
اللى عملناة

من الفراخ ونحطة على المكرونة ونجيب البشاميل كما ن
ونقلب كلة فى بعضة ونرش على وشها جبنة رومى اوجبنة مورزايلا ونحطها فى
الفرن على الشبكة يتحمر

وبالهنا والشفا
Smile Smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل المكرونة النجرسكو
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
هيبس جروب :: مطبخ هيبس جروب :: مطبخ هيبس جروب-
انتقل الى:  
شات هيبس جروب احلى دردشة